OM BVN DESIGN

BVN Design tar fram nytt liv i äldre möbler.

 

I vår möbelstudio på Lidingö arbetar vi med att renovera och förädla äldre kvalitetsmöbler och ge dem ett nytt unikt uttryck, det har vi gjort sedan 2012. Möblerna får ett mer samtida utseende med en känsla av tidlöshet så att de kan åldras med stil och vi levererar ett skickligt utfört hantverk.

 

Den ärvda gamla möbeln du inte vill göra dig av med blir som ny hos oss. Vi hjälper dig att omvandla den så att du får den bästa kombinationen av äldre kvalitativt hantverk tillsammans med ett modernt uttryck. 

 

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom det mesta som berör omklädsel, renovering, bladguldning, antikmålning och ny design av möbler. Vi har även ett stort utbud av kvalitetstyger till försäljning via vår webbshop eller vid besök i vår möbelstudio. 

BVN Design har vuxit med åren och erbjuder utöver våra egendesignade möbler även inredningstjänster, webbshop och har en populär och växande kursverksamhet med bl.a. möbeltapetsering, måleri, skulptur, kreativ gestaltning och gästföreläsare på flera kurser.

 

Via vår webshop erbjuder vi handplockade inredningsdetaljer och möbler.

Välkommen att höra av dig till oss

TEAM BVN

Isabelle Filling

PARTNER

Tapetsering

MÖBELSTUDIO

Kursverksamhet

KURSER

BE IN 
TOUCH

Filling Interior & Design

Tryffelslingan 12

181 57 Lidingö

Sweden

Orgnr. 969782-6379

kurs@bvndesign.se

  • Pinterest - Grey Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by BVN Design Group